Over Peer2Tech

Peer2Tech is een initiatief ter bevordering van innovatie door het begeleiden van bedrijven en het toegankelijker maken van nieuwe technieken.

Het gaat niet zozeer om de techniek zelf, maar over de toepassingsmogelijkheden. Wat kunnen we ermee?

Niet alle bedrijven hebben kennis van de 3D print markt.

Peer2Tech heeft dat wel en beschikt daarnaast over een netwerk van professionele partijen en een flinke ervaring met projecten. Wij verkopen geen apparatuur en zijn daarmee onafhankelijk.

De interesse voor 3D printen is begonnen in 2012 toen er enkele problemen met een leverancier van een kunststof product waren. De eerste stappen in 3D printen waren geweldig. Het is een mooie wereld, waarin zich voornamelijk technische mensen begeven, maar de software laat nog veel te wensen over. Dit kan beter, makkelijker en leuker. Er zijn ontelbare mogelijkheden voor vele branches. Inmiddels is de 3D print markt uitgegroeid tot een volwaardige markt met professionele apparatuur en partijen.

Bedenker en oprichter van Peer2Tech is Carina Canoy, een ervaren projectmanager en jurist (specialisatie Europees aanbesteden, Publiek Private Samenwerking) in het vastgoed, //nl.linkedin.com/in/carinacanoy.
Zij heeft als zelfstandige sinds 1998 voor vele organisaties gewerkt zoals Schiphol, Rijksgebouwendienst (huidige Rijksvastgoedbedrijf), ministerie van Financien, Royal Haskoning (huidige Royal HaskoningDHV), GVB en diverse gemeenten.

Door haar brede ervaring met projecten in vele organisaties en haar pioniersgeest is zij goed in staat om 3D printen succesvol binnen uw bedrijf te implementeren.

Persbericht:
In the spotlicht of 3D printing

Peer2Tech® is een bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom geregistreerd merk